måndag 25 juli 2016

SLUT på flera sätt och så köket...

Slutsamråd med kommunen och slutbesiktning avklarade! Allt kunde väl gått bättre (eller sämre för den delen) men nu har vi äntligen fått flytta in i vårt fina hus.

Vi är helt slut efter all städning, flytt och möbelshopping men det känns fantastiskt underbart och vi är alla så glada över att vara tillbaka i Tullinge.

Det här har varit en blogg som handlat om vårt husbygge och resan mot drömhuset och nu när huset är klart så känns det även som slutet för bloggen. Men innan dess vill vi bjuda på några (lite suddiga) bilder från vårt kök, som vi fullkomligt ÄLSKAR!
5 kommentarer:

 1. Skönt att guset är klart, men trist att vi inte får följa med på lite inredningsresa också 😊 /sara

  SvaraRadera
 2. Grattis, va skönt för er att ni fått flytta in! Köket ser jättefint och jättestort ut! Härligt!/Johanna

  SvaraRadera
 3. Det har varit jätteskoj att få följa er resa, både i med och i motgång. Härligt att ni äntligen fått flytta in i ert nya, fina hus. Och vilket fantastiskt kök ni fått! Mvh Jenny

  SvaraRadera
 4. Såå fint, verkligen drömkök! Har varit superkul att följa er resa och även om jag förstår ditt beslut om att avsluta bloggen nu när huset är färdigt så hoppas jag att du ändå tittar in och visar lite fler bilder från huset nu när det är klart och ni sen fått möblerna på plats! :)

  Hade även varit roligt att få en sammanfattning av bygget, vad har varit bra/mindre bra, hur var det att bygga med Vårgårdahus, saker att tänka på för oss som går i husbyggartankar etc.

  Stort lycka till i ert nya fina hus och ha en fortsatt härlig sommar!

  //Kim

  SvaraRadera
 5. Hej! Roligt att du har skapat en blogg om ditt bygge! Hoppas du orkar återta bloggen och skriva en samanfattning om bra/dåligt med vårgårdahus. Går själv i bygg-tankar och har fastnat för Vårgårdahus. Dom har ju även en väldigt tydligt prislista samt verkar vara öppna för mycket förändringar i planlösning utan att ta ut extra kostnad, mer än för materialet... Är det något som stämmer med din uppfattning nu med facit i handen? Med vänlig hälsning Ola.

  SvaraRadera