torsdag 22 oktober 2015

Vi som ska bo i huset i Trädgårdsstaden

Ann-Sofi, 39 år, familjens pratglada spontana initiativtagare, arbetar med försäljning på ett litet förlag med miljöinriktning. Tycker om att läsa, äta choklad, laga mat, pyssla med inredning samt shoppa ljuslyktor och doftljus. Har New York och Indien som sina favoritresmål. Drömmer om att åka till Tokyo.

Thomas, 36 år, familjens lugna logiker och chaufför, arbetar med IT på ett stort företag inom fordonsindustrin. Tycker om att spela fotboll, titta på TV-serier, ölprovning samt drömmer om lugn och ro. Favoritresmålet är Indien och drömresmålet är Las Vegas där han hoppas få gifta sig med mig och ha en Elvisimitatör som vigselförättare.

Alva, 9 år, familjens konstnärliga smarting, går i skolan. Tycker om att pyssla och rita, vara med kompisar, baka, läsa, spela fotboll samt titta på film. Favoritresmålen är London och Indien. Drömmer om att besöka Hayao Miyazaki-muséet i Tokyo.

Milo, 5 år, familjens sprudlande pratkvarn och optimist, går på förskolan. Tycker om bilar, bussar, tåg, dinosaurier, att leka och busa, titta på TV samt äta fredagsmys. Favoritresmål är Mallorca, drömresmål är Danmark...

Familjen

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar